شغل های پردرآمد با وجود اینترنت بین المللی و فرصت های بسیاری که دنیای وب در اختیارمان گذاشته است دیگر چیزهایی دور از ذهن و دسترس نیستند. شغل های ساده اما پر درآمد به ما کمک می کنند تا در این شرایط پیچیده اقتصادی، مسیر کسب درآمد دلاری را هم به زندگی مان باز کنیم و مرهمی برای این تورم افسار گسیخته بیابیم.

در این قسمت از خانه سرمایه به سراغ معرفی 47 شغل پردرآمد در ایران و جدید می رویم که می توانند جریان های مالی بزرگی را به سمت زندگی ما باز کنند. اگر به دنبال یک شغل متفاوت می گردید یا می خواهید در کنار شغل فعلی تان یک منبع درآمد دیگر هم داشته باشید، تا پایان این ماجرای پر از شغل، ما را همراهی کنید.

47 شغل پردرآمد و جدید ایران

در ادامه شما را با تعدادی از شغل های پردرآمد و جدید ایران آشنا می کنیم:

۱- مدیکال توریسم

شغل های پردرآمد

«گردشگری سلامت» یا «توریسم سلامت» یکی از شاخه های جدید در دنیای «گردشگری» و «پزشکی» است. بیماران با کمک مدیکال لیدر ها برای دریافت خدمات بهتر و ارزان تر درمانی به کشورهای دیگر سفر می کنند. بالا بودن هزینه های درمانی به ویژه جراحی های زیبایی، در کشورهای اروپایی و آمریکا، بزرگترین دلیل برای آغاز اینگونه سفرها است.

رشد این صنعت به قدری چشمگیر است که تقریبا پنج برابر گردشگری معمولی، سودآوری دارد و نمونه ای عالی از شغل های پردرآمد است. گردشگری درمانی به شاخه های «گردشگری پزشکی»، «طبیعت درمانی» و «تندرستی» تقسیم می شود. یکی از شرکت های موفق گردشگری سلامت، شرکت «موج آرامش آمیتیس» است که موفق شده است با ارائه بسته های پیشنهادی مختلف درمانی و هزینه ای، اولین گواهینامه صلاحیت خدمات گردشگری سلامت را از وزارت بهداشت دریافت کند.

2- ترید ارز دیجیتال

شغل های پردرآمد

یکی از راه های جذاب و جدید برای کسب درآمد آن هم دلاری «ترید ارز دیجیتال» است. شما می توانید با آموزش خودتان به یک تریدر حرفه ای ارز دیجیتال تبدیل شوید و نیازی به سالها آزمون و خطا نخواهید داشت. برای ورود به این بازار به پول زیاد هم نیازی ندارید و با چیزی حدود یک میلیون تومان هم می توانید کارتان را شروع کنید.

ما در خانه سرمایه «دوره جامع آموزش ارز دیجیتال» را به صورت آنلاین در اختیارتان گذاشته ایم و تجربه چندین ساله خودمان و مدرسانمان را هم چاشنی آن کرده ایم تا از شما یک معامله گر حرفه ای بازار ارزهای دیجیتال بسازیم. می توانید با شرکت در این دوره، یک منبع درآمد جدی، جدید و دلاری برای خودتان باز کنید.

۳- تور لیدر

شغل های پردرآمد

یکی از شغل های مرتبط با صنعت گردشگری «تور لیدری» است. «تور لیدر» کسی است که سرپرستی و هدایت تورهای مسافرتی را بر عهده دارد. داشتن «روابط عمومی بالا» و «مسلط بودن به یک زبان خارجی خاص» امتیاز بالایی برای به دست آوردن این شغل به شمار می رود. کسانی که عاشق سفر کردن هستند و توانایی مدیریت و هماهنگی کارها را در خود می بینند می توانند در این شغل به موفقیت برسند.

دستمزد تور لیدرها به صورت روزانه محاسبه می شود و کف قیمت دستمزد از روزی ۲۵۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزار تومان متغیر است. البته دستمزدها در بیشتر مواقع بسیار بالاتر از این رقم ها هستند. با توجه به آینده صنعت گردشگری و تمایل کشورها به رشد در این صنعت، آینده تور لیدری هم روشن به نظر می رسد و کسانی که در این زمینه فعالیت می کنند می توانند نسبت به آینده آن خوشبین باشند.

شرکت آموزشی و گردشگری «ارسباران» یکی از شرکت هایی است که در زمینه آموزش و دانش محور کردن مشاغل مرتبط با گردشگری و تور لیدری فعالیت می کند.

۴- سرمایه گذاری در بورس

شغل های پردرآمد

با توجه به نوسانات اخیر اقتصاد ایران و کم شدن ارزش دارایی های افراد، یکی از مطمئن ترین بسترها برای «سرمایه گذاری بازار بورس» است. بورس، نه تنها روشی امن و آسان نسبت به دیگر بازارها مانند «طلا»، «ارز» و «مسکن» به شمار می رود بلکه سودآوری بسیار بالاتری هم دارد.

بازده سالیانه بورس به آستانه ریسک پذیری افراد بستگی دارد؛ ولی به طور کلی می توان روی سود ۲۵ تا ۶۰ درصدی بورس حساب کرد. با در نظر گرفتن تورم ۴۰ تا ۵۰ درصدی اقتصاد ایران در شرایط فعلی، این طور به نظر می رسد کسانی که در بوررس سرمایه گذاری کرده اند، سود بالاتری را در سال جدید تجربه خواهند کرد. سرمایه گذاری در بورس را می توان جزو شغل های پردرآمد و جدید ایران به حساب آورد.

۵- کشاورزی نوین

شغل های پردرآمد

کشاورزی یکی از مشاغلی است که تحت تأثیر پیشرفت علم و تکنولوژی، به سرعت به سمت مکانیزه شدن و بهبود محصولات تولیدی گام برداشته است. متخصصان و دانش آموختگان رشته کشاورزی از روش های نوین «کاشت»، «برداشت»، «اصلاح کود»، «اصلاح بذر»، «مصرف بهینه آب» و «پیشگیری از آفات و مقابله با آن ها» برای تولید محصولات با کیفیت استفاده می کنند.

کشاورزی نوین با رشد روز افزون جمعیت جهان و نیاز شدید به محصولات کشاورزی با سرعت بالایی در حال رشد است.  بدون شک، فرصت های شغلی و درآمدزایی فوق العاده ای در این بستر شغلی وجود دارد.

شرکت مهندسی کشاورزی «سپید خوشه نقش جهان» شرکتی فعال در زمینه آموزش و کارآفرینی موقعیت های متنوع کشاورزی نوین است که به عنوان نخستین شرکت دارای مجوز ایران از سال ۱۳۸۵ فعالیت می کند.

با مطالعه «این مقاله» با برخی از بهترین کارآفرینان و روش‌هایشان آشنا شوید.

۶- برنامه نویسی نرم افزارهای کامپیوتری

شغل های پردرآمد

با نفوذ کامپیوتر و دستگاه های دیجیتال در زندگی ما، نقش برنامه نویسان نرم افزاری پررنگ تر از دیروز شده است. برنامه نویسی به شاخه های «برنامه نویسی اپلیکیشن ها»، «برنامه نویسی بازی ها»، «برنامه نویسی وب»، «برنامه نویسی موبایل» و «سیستم های هوشمند» تقسیم می شود. درآمد این رشته به فاکتورهای مختلفی مثل «زبان برنامه نویسی»، «سابقه کار»، «تجربه»، «کیفیت کار» و «نوع تخصص افراد» بستگی دارد که این درآمد می تواند مبلغ متوسط یا بسیار بالایی باشد.

گروه «وب نویسان» از سال ۱۳۸۱ در زمینه «طراحی سایت»، «اپلیکیشن های کامپیوتری»، «صفحه های وب و موبایل» فعالیت می کند و خدمات متعددی در این زمینه ها ارائه می دهد.

۷- طراح و توسعه دهنده وب

«طراح رابط کاربریم یا «UI» کسی است که به طراحی جلوه های زیبایی و بصری وب سایت می پردازد. «توسعه دهنده وب» کسی است که وظیفه دارد قالب زیبایی که طراح رابط کاربری تولید کرده است را به مخاطبان اینترنتی نشان دهد.

«طراح تجربه کاربری» یا همان «UX» هم به دنبال یافتن تجربه های مختلف افراد در مورد یک محصول خاص و یافتن راه حل هایی برای بهبود این تجربه ها است. هر کدام از این مشاغل، آینده بسیار خوبی دارند. اگر بستر مناسبی برای متخصصان این رشته ها فراهم شود، طراحی «UX» یکی از شغل های پردرآمد خواهد بود. شرکت «ایراوب» یکی از شرکت هایی است که در زمینه طراحی و توسعه وب «UI» و «UX» خدمات تخصصی ارائه می دهد.

۸- طراح گرافیک

شغل های پردرآمد

هر ایده و فعالیتی که نیاز به دیده شدن دارد به طراحی یک هویت بصری خاص نیازمند است. «طراح گرافیک» کسی است که این کار را با بهره گیری از عناصری مانند «رنگ» و «تصویر» انجام می دهد. شغلی که شاید در دو دهه گذشته بیشتر از هر وقت دیگری به شخصیت و هویت مستقل رسیده است و تقاضا برای ورود به آن روز به روز بیشتر می شود.

درآمد طراحان گرافیست در ایران بسیار متغیر و تابع شرایط مختلفی است ولی به طور متوسط طراحان، مبلغی حدود ۳ تا ۱۲ میلیون تومان به صورت ماهانه درآمد دارند.

مرکز طراحی «اسپیرال» در زمینه طراحی گرافیک برای بسیاری از برندهای مطرح ایرانی کار کرده است و در این زمینه به صورت حرفه ای کار می کند.

۹- برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایلی

شغل های پردرآمد

برنامه نویسی برای اپلیکیشن های موبایلی با توجه به استفاده زیادی که این روزها از موبایل و نرم افزارهای داخل آن می شود، یکی از شغل های جدید دنیای امروز است.

درآمد قابل قبول و آینده شغلی مطمئن در صورت داشتن مهارت و خلاقیت در این رشته، آن را به یکی از رشته های محبوب و شغل های پردرآمد در زمینه مهندسی نرم افزار تبدیل کرده است. یکی از شرکت های موفق در برنامه نویسی برای موبایل، شرکت «سروش پرداز» است که توانسته عنوان «بهترین برند برنامه نویسی موبایل ایران» را از آن خود کند.

۱۰- داستان نویسی برای بازی های انتخابی موبایلی

شغل های پردرآمد

بازی های پر طرفدار موبایلی قبل از اینکه ساخته شوند نیاز به یک داستان دارند. «بازی نویس» این کار را انجام می دهد. بازی نویسی تقریبا فرایندی شبیه «فیلم نامه نویسی» دارد و و شخص بازی نویس باید جزییات بازی را به صورت کامل مشخص کند تا برنامه نویسان نقشه راه مشخصی برای طراحی بازی داشته باشند.

مرکز «آوا گیمز» شرکتی است که در زمینه بازی سازی و جذب سرمایه برای بازی سازان فعالیت می کند.

۱۱- تدریس آنلاین

«آموزش آنلاین» یکی از نیازهای دنیای جدید و عصر ارتباطات اینترنتی است. به لطف این امکان جدید، متقاضیان یادگیری یک رشته خاص می توانند در یک برنامه اینترنتی مشترک با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و از آموزش آنلاین متخصصان بهره بگیرند. با توجه به افزایش روزانه تقاضا برای آموزش آنلاین و آغاز کار بدون نیاز به سرمایه، این شغل یکی از شغل های پردرآمد و جدید ایران به شمار می رود.

سایت «آنلاین آموزان» یکی از موفق ترین و جامع ترین سایت هایی است که به تدریس آنلاین می پردازد. کلاس های این سایت در زمینه های مختلفی مانند «مهندسی»، «هنر»، «زبا ن های خارجی»، «روانشناسی»، «علوم تجربی»، «کلاس های کنکور» و بسیاری رشته های دیگر برگزار می شوند.

۱۲- مشاوره تخصصی آنلاین

همه افرادی که در زمینه خاصی مهارت و تخصص دارند، می توانند به جرگه «مشاوران تخصصی آنلاین» بپیوندند. مشاوران در رشته های مختلفی مثل انواع مسائل حیطه «روانشناسی»، «حقوقی»، «تجاری»، «مهاجرت» و «فنی» به کسانی که نیاز به کمک دارند مشاوره می دهند. این حرفه هم مانند تدریس آنلاین در گروه شغل های پردرآمد جدید است و درآمدی که از آن به دست می آید سود خالص به شمار می رود.

سایت «مشاورانه» در زمینه روانشناسی از طریق متخصصان خود به کسانی که نیاز به کمک و مشاوره دارند، به صورت آنلاین مشاوره می دهد.

۱۳- مدیر شبکه های مجازی

مدیر شبکه های مجازی

شبکه های مجازی با عمری کمتر از بیست سال و با سرعت چشمگیری وارد زندگی افراد شده اند و همه جنبه های زندگی آنها را تحت تأثیر قرار داده اند. همزمان با پیدایش این شبکه ها، شغل «مدیر شبکه های مجازی» هم که جزو شغل های پردرآمد است به وجود آمد. مدیر یک شبکه مجازی با کمک دانشی که در زمینه «بازاریابی» و «اینترنت» دارد درآمد فوق العاده ای را از طریق جذب تبلیغات یا فروش محصولات متنوع به دست می آورد.

گروه «پارس نمودار» می توانند به علاقه مندان این فرصت شغلی آموزش های لازم را بدهد و حتی مدیران حرفه ای شبکه های مجازی را به کسانی که نیاز دارند معرفی کند.

۱۴- مسئول سئو و بهینه سازی سایت

تبدیل کردن یک سایت معمولی به یک سایت پربازدید و قرار دادن آن در سه لینک اول گوگل، کاری است که «متخصص سئو» آن را انجام می دهد. درآمد این فرصت شغلی به مسائل مختلفی بستگی دارد؛ مانند اینکه متخصص سئو برای شرکت خود کار می کند یا برای یک تیم دیگر و … . به طور کلی درآمد ماهانه این افراد مبلغی بین ۳ تا ۶ میلیون تومان است.

بدون شک با افزایش تجربه و تخصص فعالان این رشته، میزان درآمد هم بالاتر می رود. بنابراین، بهینه سازی سایت جزو شغل های پردرآمد ایران است.

شرکت «بهینه سازی وب سایت سئویاب» در زمینه بهبود کیفیت سایت فعالیت می کند و تاکنون برای بسیاری از سایت های خصوصی و دولتی، خدمات حرفه ای ارائه کرده است.

۱۵- فروشنده محصول در فروشگاه آنلاین

فروشگاه های آنلاین یکی دیگر از شغل های جدید و مرتبط با اینترنت هستند که در صورت داشتن صبر و مهارت در «دیجیتال مارکتینگ» می توانند در رده ی شغل های پردرآمد قرار بگیرند. فروشنده این فروشگاه ها به دانش بالایی در زمینه «اینترنت»، «بهبود سئو»، «تولید محتوای جذاب» و «بازاریابی» نیاز دارد. فروشگاه های آنلاین بسته به حجم کار و نوع جنسی که ارائه می دهند درآمدهای به شدت متفاوتی دارند.

«دیجی کالا» نمونه یک فروشگاه معتبر آنلاین با صدها فروشنده است که توانسته رتبه یک فروشگاه های مجازی ایران را از نظر ارائه خدمات، کیفیت و رضایت مشتریان از آن خود کند.

۱۶- دیجیتال مارکتر

«دیجیتال مارکتینگ» یکی از حوزه های تقریبا جدید در ایران است که جانش به جان اینترنت بین المللی بسته است.

یک دیجیتال مارکتر با استفاده از مهارت هایی که در زمینه «بازاریابی دیجیتال»، «سئو محتوا»، «تبلیغات آنلاین»، «تلگرام مارکتینگ»، «اینستاگرام مارکتینگ»، «یوتیوب مارکتینگ»، «لینکدین مارکتینگ»، «سئوی کلی سایت»، «تحقیق کلمات کلیدی» و استفاده از ابزارهای مختلف دارد نهایت تلاش خود را برای موفق کردن یک کسب و کار، به نمایش درآوردن یک برند، راه اندازی کمپین های ریز و درشت و … به کار می گیرد. به زبان ساده، حضور در اینترنت بدون استفاده از دیجیتال مارکتینگ امکان ندارد.

درآمد دیجیتال مارکترها بسته به اینکه برای خودشان کار می کنند یا مدیر دیجیتال مارکتینگ مجموعه های مختلف هستند بسیار متغیر است؛ اما با این وجود، در شمار شغل های پردرآمد و جدید ایران قرار می گیرد. اکنون دوره های آموزشی مختلف و با کیفیتی در بستر اینترنت وجود دارند که می توانید با گذراندن آنها و تمرین کردن، به یک دیجیتال مارکتر تبدیل شوید!

«آژانس دیجیتال ماکتینگ راتین» بسته های متنوعی را در زمینه دیجیتال مارکتینگ به مشتریان ارائه می دهد و به آن ها در مسیر رشد و پیشرفت کسب و کارشان کمک می کند.

۱۷- طراح دکوراسیون ساختمان ها

دنیای امروز به سمت سرمایه داری پیش رفته است و مد و زیبایی یکی از اصلی ترین مفاهیم مرتبط با سرمایه داری به حساب می آیند. دنیای مد راه خود را در صنعت ساختمان سازی هم باز کرده است.  افراد بسیاری تمایل دارند که فضای کاری و زندگی خود را به بهترین شکل ممکن طراحی و تزیین کنند.

«طراحان دکوراسیون» کسانی هستند که در این مورد باید به آن ها مراجعه کرد. طراحی دکوراسیون با توجه به گرایش شدید افراد به مصرف گرایی و به روز بودن، جزو شغل های پردرآمد محسوب می شود و می توان گفت همیشه از بازار کار خوبی برخوردار است. دکوراسیون داخلی به شاخه های متعددی مثل «طراحی داخلی ساختمان»، «طراحی نمای بیرون ساختمان»، «طراحی فضای اداری» و «طراحی مغازه های تجاری» تقسیم می شود.

یکی از شرکت های فعال و موفق در زمینه طراحی ساختمان، شرکت «هیرادانا» است که پروژه های موفقی را در سرتاسر ایران انجام داده است.

۱۸- پزشک و روانپزشک آنلاین

بسیاری از سایت ها این امکان را برای افراد ایجاد کرده اند که بدون مراجعه به مطب های شلوغ و معطل شدن در صف های انتظار طولانی، جواب بعضی از سوالات پزشکی خود را به صورت آنلاین از پزشکان متخصص بپرسند.

برای این کار به فضای فیزیکی خاصی نیاز نیست بنابراین هزینه های جانبی هم وجود ندارد. با این حساب، می توان آن را در شمار یکی از شغل های پردرآمد و جدید ایران به حساب آورد.

«دکترساینا» یکی از همین سایت ها است که در بیش از ۴۰ زمینه پزشکی، امکان مشاوره آنلاین و تلفنی را برای کاربران فراهم کرده است.

۱۹- عکاسی صنعتی

شغل های پردرآمد

سبک خاصی از عکاسی است که به صورت حرفه ای و علمی از کسب و کارها و صنایع مختلف با هدف چاپ روی کاتالوگ ها و بروشورهای مختلف عکس گرفته می شود. یک «عکاس صنعتی» می تواند با مهارت خود در زمینه عکاسی، یک برند یا محصول را به شهرت برساند.

از این گذشته، فروش کالا همیشه نیاز به تبلیغات دارد. با توجه به رقابت تنگاتنگی که روز به روز بین فروشندگان ببیشتر می شود، نیاز به عکاسی صنعتی بیشتر از قبل احساس می گردد. به طور کلی، عکاسی در همه شاخه های خود، جزو شغل های پردرآمد به شمار می آید و عکاسی صنعتی جزو پردرآمدترین های این حرفه است.

«استودیو نماد» شرکتی معتبر در زمینه عکاسی صنعتی است و علاوه بر عکاسی حرفه ای از محصولات و کسب و کارها، خدمات دیگری مانند آموزش و تولید محتوا را هم ارائه می دهد.

۲۰- کاشت مو و کاشت ناخن

شغل های پردرآمد

مو، بخش بزرگی از زیبایی یک فرد را تشکیل می دهد. به همین دلیل، تقاضا برای خدماتی که به مو مربوط باشند مثل «کاشت مو» بسیار بالا است.

خبر خوب اینکه شما می توانید با گذراندن دوره های تخصصی و گرفتن مجوز یک کلینیک تخصصی کاشت مو برای خودتان راه اندازی کنید. حتی اگر سرمایه لازم برای این کار را ندارید می توانید به عنوان یک متخصص در کلینیک های تخصصی که زیر نظر وزارت بهداشت کار می کنند به فعالیت مشغول شوید.

کلینیک تخصصی «رویش سبز» یکی از معتبرترین مراکزی است که در زمینه های مختلف زیبایی و ترمیمی زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می کند.

۲۱- ارائه خدمات لاغری

چاقی و اضافه وزن، یکی از مشکلات جامعه امروز ما هستند. بزرگترین دلیل آن هم کار کردن در شغل هایی است که به جای جسم، ذهن ما را درگیر می کنند و برای انجامشان باید ساعت های طولانی بدون داشتن تحرک خاصی، یک جا بنشینیم.

به همین دلیل، شغل هایی که به مردم در لاغر شدن، حفظ وزن و خلاص شدن از دست چربی ها کمک می کنند بسیار محبوب هستند. یکی از این شغل ها که به طور مستقیم با ماجرای چاقی ارتباط دارد «ارائه خدمات لاغری» است. دو مسیر درآمدی برای این شغل وجود دارند؛ اول اینکه در دوره های مختلف این کار شرکت کنید و کسب و کار خودتان را به عنوان یک مشاور حرفه ای لاغری به راه بیندازید.

دوم اینکه یک کلینیک لاغری راه اندازی کنید و با دور هم جمع کردن متخصصان با تجربه این کار به ارائه خدمات تخصصی و حرفه ای مشغول شوید. اگر کارتان را خوب انجام دهید و متخصصان زبردستی را دور هم جمع کنید، حتی می توانید روی درآمد دلاری ناشی از مشتریان خارجی هم حساب باز کنید!

در «مجتمع درمانی کیمیا» می توانید انواع خدمات مربوط به لاغری را زیر نظر پزشکان مجرب و متخصصان «طب سوزنی» و «طب سنتی» دریافت کنید. فعالیت هایی که در این کلینیک ها انجام می شوند، در زمره شغل های پردرآمد هستند.

۲۲- خدمات ماساژ و پاکسازی صورت

صورت، زیباترین و مهم ترین بخش از جسم یک انسان را تشکیل می دهد. زیبایی و تناسب بخش های مختلف آن به طور مستقیم روی اعتماد به نفس ما تاثیر می گذارد. به همین دلیل، مشاغلی که با زیبایی و اصلاح این بخش از جسم در ارتباط باشند، بسیار پر رونق و پردرآمد هستند.

یکی از شغل های پردرآمد و جدید در این مورد «خدمات پاکسازی و ماساژ صورت» است. برای ورود به این شغل می توانید در دوره های مختلف «پاکسازی صورت» و «ماساژ درمانی» شرکت کرده و پس از گرفتن مدارک و مجوزهای لازم یک کلینیک پاکسازی و ماساژ راه اندازی کنید.

توجه داشته باشید که خدمات ارائه شده در این کلینیک ها هنوز هم برای بسیاری از افراد، حکم یک حرکت لوکس را دارد. بنابراین، قیمت های ارائه شده برای این خدمات، قابل توجه هستند.

هر چقدر که برای ارائه خدمات بهتر و لاکچری تر تلاش کنید و در کنار این ماجرا در مشتری مداری زبانزد باشید، مشتری های بیشتر و با کیفیت تری را به سمت خودتان جذب خواهید کرد. نکته آخر اینکه این شغل، فقط مختص خانم ها نیست و این روزها آقایان هم طرفدار پَروپاقرص دریافت این خدمات شده اند.

«کلینیک تخصصی ماساژ تهران» سال ها است که به صورت حرفه ای و با کمک گرفتن از ماساژورهای مجرب بین المللی به افرادی که مایل به دریافت ماساژ جهت راحتی و آرامش بدن خود هستند خدمات می دهد.

۲۳- ساخت صنایع دستی

شغل های پردرآمد

یکی از فواید رشد صنعت گردشگری و جابجایی مسافران داخلی و خارجی در نقاط مختلف گردشگری، رشد و رونق صنایع دستی شهرها و روستاها است.

صنایع دستی، طیف وسیعی از فعالیت ها را مانند «ساخت عروسک»، «جعبه کادو»، «تابلو فرش و پارچه»، «کیف و کفش های نمدی و پارچه ای»، «سرمه دوزی»، «ترمه بافی»، «ملیله دوزی»، «پته دوزی»، «نقاشی ویترای»، «ساخت زیورآلات مختلف» و بسیاری از هنرهای دیگر در بر می گیرد که در صورت رونق هر چه بیشتر سفرهای داخلی و خارجی می توانند جزو شغل های پردرآمد به حساب آیند.

با ثبت نام در «مرکز آموزش های هنری و تخصصی دانشگاه هنر» می توانید از امکانات ویژه این مرکز در زمینه آموزش انواع صنایع دستی به صورت حضوری و آنلاین بهره بگیرید و پس از کسب توانایی لازم، به درآمدزایی مشغول شوید.

۲۴- فروش پیج اینستاگرام و کانال های تلگرام پر بازدید

فعالیت در اینستاگرام، دو چهره دارد. یکی از چهره های آن توسط کاربرانی دیده می شود که فقط به دنبال سرگرمی هستند. آنها از بالا و پایین کردن پیج های اینستاگرام و دیدن عکس و ویدیوهای جالب لذت می برند.

چهره دوم اینستاگرام توسط کسانی دیده می شود که به دنبال کسب درآمد از این بستر هستند. در این بخش، فرصت های بسیار زیادی برای به دست آوردن درآمد زیاد وجود دارد. فروش پیج های پر بازدید و پرفالوور، یکی از این کارها و فرصت ها است. برای موفقیت در این کار باید توانایی خودتان را در موضوع هایی مثل «اینستاگرام مارکتینگ»، «تلگرام مارکتینگ» و «بازاریابی محتوایی» بالا ببرید تا بتوانید یک پیج را از صفر به 100 برسانید و با گذاشتن قیمت خوبی روی آن به کسب درآمد مشغول شوید.

میزان درآمد در این شغل بسته به مهارت شما و کیفیت پیجی که می سازید بسیار متغیر است. ولی این را از ما داشته باشید که رقم هایی بسیار بیشتر از چیزی که فکرش را می کنید در این بازار عجیب رد و بدل می شوند!

نمونه بیزینس خوبی که می توان برای این شغل نوپا مثال زد، شرکت «مای اینستا» است که موفق شده با گرفتن نمادهای اعتماد الکترونیکی در زمینه فروش صفحه های فعال و پربازدید اینستاگرام و تلگرام فعالیت کند.

۲۵- طراح مد و لباس

شغل های پردرآمد

«طراحی مد و لباس» یکی از شغل های پردرآمد در ایران است. تاریخچه طراحی لباس در ایران بسیار بیشتر از این حرف ها است؛ اما طراحی به شکل نوین آن، چیزی است که ترکیبی از مهارت ، خلاقیت و ذوق هنری یک فرد را به نمایش می گذارد.

اگر به طراحی لباس و مد علاقه دارید می توانید در دوره های تخصصی مختلفی که در این زمینه برگزار می شوند شرکت کنید و با افزایش تجربه در این مسیر به یک طراح حرفه ای مد و لباس تبدیل شوید.

این رشته، سرشاخه های فراوانی دارد؛ مثلا «طراحی لباس مردانه»، «طراحی لباس شب زنانه»، «طراحی لباس عروس»، «طراحی لباس خواب»، «طراحی لباس کودک»، «طراحی لباس های راحتی تابستانه و زمستانه» و … . شما می توانید بسته به علاقه خودتان در این رشته ها به تخصص برسید و کسب درآمد کنید.

برند «فژه» که توسط «فوزیه فرودنیا» در سال ۱۳۹۰ به ثبت رسیده است نمونه موفقی از طراحی همراه با خلاقیت است که توانسته با مطرح شدن در بازار داخلی به درآمد چشم گیری هم دست پیدا کند.

۲۶- راه اندازی مزون لباس

یکی از مشاغل جدید که با اطمینان می تواند در رده شغل های پردرآمد قرار بگیرد «راه اندازی مزون» است. مشتری های مزون ها معمولا افرادی با سطح رفاه بالا هستند. بنابراین سود سرشاری را نصیب صاحبان مزون ها می کنند.

مزون ها می توانند در شاخه های مختلفی مانند «لباس مجلسی»، «لباس اسپرت»، «مانتو» و «لباس عروس» فعالیت کنند. برای اینکه بتوانید آینده این شغل را در صورت داشتن مهارت، هنر و خلاقیت به بهترین شکل ممکن تصور کنید پیشنهاد می کنیم سری به «خانه مد گالانت» در شمال شهر تهران بزنید.

۲۷- خرید و فروش اینترنتی کالای دست دوم

این شغل جزو زیر شاخه های «فروشگاه های آنلاین» است. بسیاری افراد تمایل دارند وسایل کارکرده خود را بفروشند و با خرید وسایل دست دوم بقیه، هزینه کمتری نسبت به نوی آن ها بپردازند.

سایت «دیوار» یکی از سایت های قدرتمند در این حیطه است که فرصت های فوق العاده ای برای خرید و فروش کالاهای کارکرده افراد در اختیار آن ها قرار می دهد. شاید نتوان این کار را در محدوده شغل های پردرآمد تعریف کرد اما قطعا جزو شغل های جدید و مطابق نیاز روز است.

۲۸- کپی رایتر

فروشگاه ها و سایت های خدماتی به کسی نیاز دارند که در عین داشتن اشراف به فنون نویسندگی، در بازاریابی هم توانایی داشته باشد و بتواند با ایجاد متنی کوتاه و مفید، محتوایی در جهت تبلیغ و شناساندن برندهای آن ها تولید کند.

گروه «سوما» با ارائه کپی رایتینگ در سبک های مختلف تبلیغاتی، داستانی و … یک گروه فعال در این زمینه است.

۲۹- پشتیبان شبکه های کامپیوتری

یک «پشتیبان شبکه کامپیوتر» وظیفه «حفظ»، «نگهداری» و «پشتیبانی» داده های موجود در شبکه را بر عهده دارد. کار یک پشتیبان شبکه می تواند در سه زمینه «سخت افزار شبکه»، «زیرساخت شبکه» و «نرم افزار شبکه» باشد.

شرکت «رایکانت» مجموعه ای است که فعالیت های خود را به محدوده «فناوری اطلاعات و ارتباطات» و «خدمات شبکه» متمرکز کرده است. این شرکت علاوه بر ارائه خدمات به سازمان ها و شرکت های مختلف، به آموزش افراد علاقه مند در این زمینه هم می پردازد.

۳۰- مدیر و برنامه ریز مجالس

شغل های پردرآمد

تغییر سبک زندگی مردم و تمایل به برگزاری مجالس باشکوه و به یادماندنی، باعث به وجود آمدن شغل جدیدی شده است که افراد متخصص در آن مسئولیت برگزاری مجالس عقد و عروسی افراد را برعهده دارند.

از آنجایی که مراسمات مربوط به ختم و ازدواج همیشه برقرار است، مدیریت برگزاری مجالس، شغلی است که همیشه رونق دارد و طبیعتا به عنوان یکی از شغل های پردرآمد شناخته می شود.

«تشریفات لوکس ملل» یکی از شرکت های با سابقه در زمینه برگزاری مجالس است.

۳۱- برگزاری دوره های بدنسازی آنلاین

در روزگار ما افراد زیادی با اضافه وزن درگیر هستند یا حتی اگر وزن مناسبی داشته باشند دلشان می خواهد از وضعیت بی تحرکی و ساعت ها نشستن پشت سیستم یا میز، فاصله بگیرند و خون را در رگ هایشان به حرکت دربیاورند.

مشکل اینجا است که معمولا این افراد، زمان یا حال و حوصله کافی برای شال و کلاه کردن و باشگاه رفتن ندارند. اینجا است که شما می توانید از مهارتی که در بدنسازی، ورزش و رژیم دارید برای کمک به این افراد استفاده کنید و درآمد خوبی به دست بیاورید. برای گرفتن برنامه بدنسازی به صورت مجازی می توانید به سایت «بادی فول» مراجعه کنید.

۳۲- راه اندازی سایت اینترنتی برای اجاره وسایل

در انباری یا حتی گوشه و کنار خانه مان وسایل زیادی هستند که فعلا از آنها استفاده نمی کنیم. این ابزار و لوازم، یک گوشه می مانند و خاک می خورند؛ در حالی که شما می توانید با اجاره دادن آنها برای خودتان یک جریان درآمدی جدید به وجود بیاورید.

این ماجرا چیزی شبیه به شغل «فروش لوازم دست دوم» است با این تفاوت که شما نمی خواهید آنها را بفروشید. افراد زیادی هم هستند که نمی خواهند زیر بار خریدن وسایل گران قیمت بروند. به این ترتیب شما با اجاره دادن لوازمتان می توانید نیاز خودتان و آنها را برطرف کنید. برای این کار می توانید به سایت «جورپین» سر بزنید.

۳۳- تولید محصولات غذایی ارگانیک

خوردن غذای سالم و بازسازی سبک زندگی یکی از نیازهای پررنگ در عصر جدید است. مردم از مصرف غذاها و فرآورده های شیمیایی خسته شده اند و می خواهند غذایی سالم، ارگانیک و نیروبخش را مصرف کنند.

اگر شما یک تولید کننده محصولات غذایی ارگانیک باشید می توانید از این بازار تقریبا جدید که مشتریان دست به نقدی دارد نهایت استفاده را ببرید. تنها کافی است صادقانه جلو بروید، محصولاتی واقعا ارگانیک را تهیه کنید و با تبلیغات، خبر این محصولات را به گوش مصرف کننده ها برسانید.

شرکت «گوکرن» یکی از کسب و کارهای فعال در این رشته است که تمرکز خود را روی تحقیق، آموزش، تولید و گسترش محصولات ارگانیک قرار داده است. چرا شما شرکت بعدی این بازار نباشید؟

۳۴- خشکشویی آنلاین

شاید خیلی از ما وقت کافی برای انجام تمام کارهایمان را نداشته باشیم. ساعت های طولانی سر کار بودن، خستگی، کمبود زمان برای بودن در کنار خانواده و … از جمله مواردی هستند که ما را به سمت برون سپاری برخی از کارهای شخصی مان مثل همین «خشکشویی» سوق می دهند.

نکته جالب تر اینکه بسیار از لباس های ما وقتی به دست متخصص خشکشویی سپرده می شوند با کیفیت بسیار بهتری شسته و اتوکشی می شوند. در این بازار هم فرصت خوبی برای کسب درآمد وجود دارد.

به ویژه اگر با راه اندازی سایت یا اپلیکیشن خشکشویی بتوانید صفر تا صد این خدمات را به صورت آنلاین انجام دهید، تحویل و دریافت به موقع داشته باشید و اعتماد مشتریانتان را به دست بیاورید می توانید روی درآمد طولانی مدت این حرفه، حساب باز کنید. «دیجی واش» که زیر مجموعه «دیجی کالا» است، این خدمات را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد. می توانید از این کسب و کار، ایده بگیرید.

35- اجاره اقامتگاه و بومگردی

صنعت «گردشگری» سرشار از فرصت های جالب برای کسب درآمد بالا است. یکی از این فرصت ها که بعد از مدت کوتاهی به سودآوری بالایی منتهی می شود «اجاره دادن اقامتگاه» و «بومگردی» است. جالب اینکه برای این کار به هزینه زیادی هم نیاز ندارید.

می توانید با گرفتن مجوز، بخش هایی از خانه خودتان را به یک اقامتگاه تبدیل کرده و با اجاره دادن اتاق ها به مسافران، کسب درآمد کنید.

از طرف دیگر، افراد زیادی هستند که به یک «راهنمای بومگردی» برای سیر و سفر در منطقه های تقریبا ناآشنا نیاز دارند. شما می توانید با بر عهده گرفتن این کار، یک روش دیگر برای درآمدزایی را از آن خودتان کنید.

36- ترید در بازارهای مالی جهانی (فارکس)

به جز بازارهای داخلی، شما می توانید در بازارهای مالی جهانی یعنی «فارکس» هم به ترید مشغول شوید و درآمد قابل توجهی را از این بازار به دست بیاورید. به ویژه آنکه درآمد به دست آمده از این روش به صورت دلار است و می تواند در نابسامانی های اقتصادی فعلی کشور بسیار کمک حالتان باشد.

قبل از ورود به این بازارها باید حتما آموزش ببینید. چون بازی با سهام ها چه داخل ایران باشد و چه به صورت جهانی دو روی سکه ای است که بخشی از آن سود و بخش دیگر آن زیان است. با این حساب اگر بخواهید بیشتر از ضررهایتان سود کنید باید توانایی تحلیل، بررسی و کشف فرصت ها را داشته باشید. در خانه سرمایه می توانید روش های تحلیل بنیادی، تکنیکال و … را به خوبی یاد بگیرید.

37- کسب درآمد از اینستاگرام

اینستاگرام یکی از بسترهای ساده، جذاب و پر بازده برای کسب درآمد است. به ویژه برای ما ایرانی ها که به بازارهای جهانی دسترسی چندانی نداریم و از میان انبوه اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی جهانی، دستمان فقط به اینستاگرام می رسد. با این وجود، افراد زیادی با استفاده از یک پیج ساده توانستند به درآمد بسیار بالایی برسند و زندگی شان را تغییر دهند. برای این کار باید توانایی خودتان را در تولید محتوای جذاب و کاربرپسند بالا ببرید.

تبدیل شدن به «بلاگر» و «اینفلوئنسر اینستاگرام» به کمی خلاقیت نیاز دارد. بهترین کار این است که به جای نگاه کردن به دیگران یک موضوع جالب از زندگی و چیزهای مورد علاقه خودتان را در نظر بگیرید و روی آن کار کنید.

اگر کارتان را با علاقه انجام دهید، کمی صبور بوده و توانایی خودتان را در موضوع بسیار مهمی به نام «اینستاگرام مارکتینگ» بالا ببرید بدون تردید می توانید دریچه ای بزرگ از درآمد آسان را به زندگی تان باز کنید.

38- کسب درآمد از فریلنسرینگ

«فریلنسری» روشی برای کسب درآمد در همه جا بدون نیاز به حضور دائمی در یک فضای رسمی مثل شرکت است. درآمد آن هم بسته به نوع کاری که انجام می دهید، میزان تجربه، سابقه، خوش قول بودن و مسئولیت پذیری، افزایش پیدا می کند. تولید محتوا یکی از روش های محبوب فریلنسری است که افراد زیادی به سمت آن کشیده می شوند.

مطالعه مقاله «کسب درآمد از سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی» می‌تواند در این زمینه راهنمای شما باشد.

البته این ماجرا فوت و فن های خاص خودش را دارد؛ مثلا اینکه شما به عنوان یک تولید کننده محتوا فقط با محتوای متنی سر و کار ندارید. در واقع، بازار این شغل، بسیار گسترده است و قالب های محتوایی متفاوتی را در برمی گیرد؛ از تولید محتوای فقط متنی بگیر تا تولید ویدیو، تصویر، اینفوگرافیک، پادکست و … جزو این موارد هستند.

شما می توانید در یکی از این قالب ها به تخصص برسید و کسب درآمد کنید یا آنکه در چندین قالب کار کرده و از جنبه های مختلفی به درآمد برسید. در میان روش های مختلف تولید محتوا «تدوین»، «فیلم برداری» و «تولید محتوای ویدیویی» بازار بسیار داغی دارند.

39- آرایشگری

خانم باشید یا آقا فرقی نمی کند. چون همیشه به یک آرایشگر حرفه ای نیاز پیدا می کنید. به ویژه در زمانه ما که اکنون آقایان هم طرفدار بسیاری از روش های مراقبت از پوست، رنگ مو و … شده اند. قیمت ارائه این خدمات هم دیگر مثل گذشته ارزان نیست.

جالب اینکه قسمت های مختلف این شغل به بخش های تخصصی تری تبدیل شده اند؛ مثلا برخی از آرایشگرها فقط رنگ مو را انجام می دهد و در آن مشهور شده اند. شما از دو روش می توانید از موج خروشان جریان درآمدی در زمینه آرایشگری استفاده کنید. اول اینکه خودتان در دوره های مختلف این رشته شرکت کرده و به یک آرایشگر حرفه ای تبدیل شوید.

دوم اینکه سرمایه تان را وادار کنید تا برایتان کار کند. به این ترتیب که زیر نام یک برند، آرایشگاه زنانه و مردانه باز کنید و آرایشگرهای حرفه ای را استخدام کرده تا خدمات را ارائه دهند. در کنار این ماجرا با مدیریت درست، انجام بازاریابی، برگزاری کمپین و … مشتریانتان را بیشتر کرده و به شکلی اساسی، درآمدزایی کنید.

40- کاشت ناخن

این روزها خانم ها علاقه زیادی به «کاشت ناخن» دارند و پول خوبی هم بابت این کار پرداخت می کنند. می توانید با شرکت کردن در دوره های تخصصی این کار به یک ناخن کار تبدیل شوید و با راه اندازی سالن خودتان، درآمدی چند ده میلیونی داشته باشید. حتی اگر نمی خواهید سالن بزنید می توانید به عنوان ناخن کار در سالن های بزرگ کار کنید.

41- تاکسی آنلاین

شاید برایتان عجیب باشد ولی حتی با وجود شرکت های معروف تاکسی آنلاین مثل «اسنپ» و «تپسی» شما هنوز هم می توانید کسب و کار پر سودی را در زمینه تاکسی آنلاین داشته باشید. چیزی که به شما در این بخش قوت می دهد، تمرکز روی منطقه، محله یا شهر خودتان است.

با وجود تاکسی های آنلاین هنوز هم بسیاری از مردم ترجیح می دهند از خدمات تاکسی های تلفنی منطقه خودشان که توسط آدم های آشنا اداره می شوند استفاده کنند. شما می توانید با تکیه بر این نیاز که هنوز وجود دارد و با افزودن کمی خلاقیت به آن نه تنها از تاکسی آنلاین بلکه از ارائه خدمات مکمل آن هم سودآوری کنید؛ مثلا اینکه با چند تاکسی دیگر در منطقه خودتان یک ایستگاه تاکسی راه اندازی کنید.

یک اپلیکیشن هم برای خودتان بسازید و با تشویق اهالی به نصب این اپ، خدمات خودتان را به صورت آنلاین ارائه دهید. حتی می توانید با سوپر مارکت های محله تان هم قرارداد ببندید و با آنها همکاری کنید. اگر کمی متفاوت تر به این ماجرا بنگرید می بینید که هنوز راه های درآمدزایی بسیاری باقی مانده اند که حاشیه سود بالایی دارند.

در مورد ساخت اپلیکیشن هم به روش های پر از هزینه فکر نکنید. در وب فارسی، سایت های خوبی وجود دارند که می توانید با کمترین هزینه، اپ مورد نظرتان را در آنها بسازید. به زبان ساده، فاصله شما از درآمدی که می توانید داشته باشید فقط به اندازه یک تصمیم است.

42- ادمین سوشال مدیا

به دنبال یک راه ساده برای کسب درآمد بالا می گردید؟ می توانید روی ادمینی «اینستاگرام» و «تلگرام» حساب باز کنید. شرکت ها، اشخاص و حتی اینفلوئنسرهایی هستند که خودشان وقت کافی برای مدیریت پیج یا کانالشان را ندارند.

شما می توانید با بالا بردن توانایی تان در زمینه «کسب درآمد از اینستاگرام»، «کسب درآمد از تلگرام» و «بازاریابی محتوایی» به بهترین شکل، پیج و کانال آنها را مدیریت کنید و بدون هزینه کردن، درآمد خوبی را به دست بیاورید.

43- کارشناس تولید محتوای متنی

اگر به «نوشتن» علاقه دارید و قلمتان رنگ و لُعابی دارد می توانید با تولید محتوای متنی به درآمد بالایی برسید. البته برای این کار باید تسلط خودتان را روی موضوع هایی مثل «دستور زبان فارسی» و «سئو محتوا» بالا ببرید تا بتوانید محتوایی سئو شده بنویسید.

محدوده درآمد در این شغل به این بستگی دارد که شما به طور رسمی استخدام شده اید یا فریلنسر هستید. خبر خوب اینکه می توانید هر دو را داشته باشید. یعنی در کنار کار شرکت، پروژه هم بگیرید.

البته این موضوع بستگی به مهارت شما در نوشتن و عمق اطلاعاتتان در زمینه سئو دارد. در این صورت، درآمدتان از ماهیانه 10 میلیون تومان هم بیشتر خواهد شد. یادتان باشد، بهترین رزومه برای شما متن های جذاب و سئو شده ای هستند که در سایت هایی مثل «ویرگول»، شبکه های اجتماعی حرفه ای مثل «لینکدین» یا حتی «اینستاگرام» منتشر می کنید.

44- کارشناس محتوای بصری

یک کارشناس محتوای بصری می تواند کار «ویرایش عکس»، «ویدیو» و «تولید اینفوگرافیک ها» را انجام دهد. اگر به کار در این زمینه علاقه دارید، باید روی چند نرم افزار طراحی و گرافیک مثل «فتوشاپ» و … تسلط پیدا کنید. از طرفی برای موفقیت بیشتر و عمیق تر باید دست به قلم هم باشید و بتوانید به راحتی چیزهایی که در ذهنتان دارید را روی کاغذ بیاورید.

45- ساخت پادکست

افراد بسیاری هستند که دوست دارند به جای خواندن هر چیزی آن را گوش دهند یا حتی به جای شنیدن «رادیو» که از هر دری سخن می گوید یک محتوای منسجم که مورد علاقه شان است را بشنوند. به همین دلیل، پادکست ها رونق فراوانی گرفته اند.

اگر به حرف زدن بیشتر از نوشتن، علاقه دارید و از تولید کردن محتوای صوتی لذت می برید می توانید به راحتی و حتی با گوشی موبایل خودتان پادکست تولید کنید. روش های درآمدی از این کار هم متفاوت هستند.

مثلا می توانید لابه لای پادکستتان تبلیغ بگیرید، از شنوندگانتان بخواهید که از پادکست، حمایت مالی کنند یا حتی اگر محتوایی که می خواهید در موردش صحبت کنید تخصصی و بسیار ارزشمند است می توانید آن را به صورت اشتراکی در اختیار دیگران قرار دهید و مبلغی را به صورت ماهانه از شنوندگانتان دریافت کنید.

46- یوتیوبری

یکی از راه هایی که می تواند دست شما را در دست درآمدهای دلاری بگذارد، راه اندازی یک «کانال یوتیوب» و تولید محتوای جذاب، خلاقانه و کاربرپسند است. خوشبختانه یوتیوبرهای ایرانی هم کم کم در حال رشد هستند و کانال های جالبی به وجود آمده اند؛ اما خیالتان راحت که فضا و فرصت های بسیار زیادی باقی مانده اند که شما می توانید با تولید محتوا در آنها و جذب مخاطب به درآمد دلاری برسید.

47- کسب درآمد دلاری با فریلنسری

سایت های زیادی وجود دارند که شما می توانید با گرفتن پروژه های مختلف یا آموزش در آنها به درآمد دلاری برسید. برای این کار باید تسلط کافی روی زبان انگلیسی داشته باشید. بیایید چند مورد از این روش ها را با هم بررسی کنیم:

  •  فروش تم و افزونه

اگر در زمینه «تم و افزونه های وردپرسی و …» تسلط دارید می توانید افزونه ها و تم های خود را در سایت هایی مثل «themeforest» برای فروش بگذارید و درآمد دلاری کسب کنید.

  • برنامه نویسی

زبان های مختلفی برای برنامه نویسی وجود دارند و بر تعداد آنها افزوده هم می شود. شما می توانید با یادگیری زبان های مهم و پر کاربرد برنامه نویسی پروژه های مختلف برنامه نویسی را بگیرید و به جای ریال با دلار کار کنید!

  • آموزش برنامه نویسی

شاید شما روی برنامه نویسی تسلط بالایی داشته باشید اما دلتان نخواهد که درگیر پروژه های برنامه نویسی شوید. در این صورت می توانید با آموزش زبان های گوناگون برنامه نویسی که به آنها مسلط هستید آن هم در قالب ویدیوی آموزشی یا حتی آموزش تک نفره خصوصی، به کسب درآمد دلاری مشغول شوید. یکی از بهترین سایت ها برای این کار «Udemy» است.

  • کسب درآمد دلاری از گرافیک

اگر گرافیست هستید می توانید با گرفتن پروژه یا آموزش دادن، درآمد دلاری به دست بیاورید. بعضی از بهترین سایت ها در این زمینه شامل «99designs»، «graphic river»، «freepik» و «behance» می شوند.

  • کسب درآمد دلاری از تدوین ویدیوها

اگر تدوینگر هستید می توانید با گرفتن پروژه های ریز و درشت تدوین از سایت های خارجی به کسب درآمد دلاری مشغول شوید؛ مثلا سایت «video hive» می تواند گزینه خوبی برای آغاز کارتان باشد.

  • درآمد دلاری با آموزش

اگر می خواهید هر چیزی به جز برنامه نویسی را آموزش دهید می توانید آموزش هایتان را در سایت هایی مثل «udemy»، «skillshare»، «kajabi»، «italki» و … برای فروش بگذارید.

شغل های پردرآمد ایران و جهان

بعضی از شغل ها هر جای دنیا که باشند، پردرآمد هستند. بیایید چند مورد از آنها را با هم بررسی کنیم:

  • پزشکی

شغل «پزشکی» یکی از مهارت های کهن است که با استفاده از تجربه، تکنیک ها و روش های جدیدی که کشف می کند از جان انسان محافظت کرده و باعث طول عمر با کیفیت آن می شود. به همین دلیل، نه تنها شغل مهمی است بلکه بسیار هم پردرآمد است. البته به شرط آنکه واقعا به این رشته علاقه داشته باشید و برای گرفتن تخصص در یک رشته، تلاش کنید.

  • دندان پزشکی

بهداشت دهان و دندان، بخش جدایی ناپذیری از زندگی ما را تشکیل می دهد. دندان ها نه تنها در سلامت ما نقش مستقیمی دارند بلکه در زیبایی صورت و لبخند ما هم بسیار تاثیرگذار هستند. شاید بتوان گفت که گرفتن تخصص دندان پزشکی راحت تر از پزشکی است. چون هم سال های آموزشی آن کوتاه تر است و هم دستمزدی که برای ترمیم هر دندان گرفته می شود دندان گیر است؛ به ویژه اگر در زمینه دندان پزشکی زیبایی تخصص داشته باشید.

  • جراحی زیبایی

رشته پزشکی در شاخه «جراحی زیبایی» بخشی از لطف این علم به افرادی است که به دلیل های ریز و درشت مادرزادی یا در اثر حوادث گوناگون، بخشی از زیبایی خودشان را از دست داده اند. البته در این میان نمی توانیم خیلِ عظیم افرادی که برای زیباتر شدن تن به تیغ جراحی می دهند را فاکتور بگیریم. هزینه و دستمزد جراحان زیبایی بسیار بالا است و اگر در این رشته به تخصص برسید، درآمد بسیار خوبی در انتظارتان خواهد بود.

  • وکالت

زندگی در کنار مردمان دیگر، گهگاهی باعث بروز اختلاف های کم و زیاد می شود. در این میان، خبر نداشتن از بندهای ریز و درشت قانون، سختی و پیچیدگی برخی مشکلات حقوقی، خانوادگی، تجاری و … ماجرا را عجیب و غریب تر از چیزی که باید باشد می کند.

در این میان، افرادی که زمان و تلاششان را برای یادگیری پیچ و خم های قانون صرف کرده اند می توانند با عنوان «وکیل» در رشته های مختلف به داد مردم برسند. حق وکالت، بسته به سختی و پیچیدگی پرونده ها افزایش پیدا می کند و مبلغ آن اصلا شوخی بردار نیست! بنابراین اگر به رشته وکالت علاقه دارید حتما تحصیل در این رشته را جدی بگیرید و برایش تلاش کنید. چون یکی از شغل های پردرآمد در ایران و جهان است.

  • قنادی

رشته «قنادی و شیرینی پزی» به دلیل علاقه مردم به خوراکی های شیرین، یکی از آن شغل های پُردرآمدی است که همیشه و در هر شرایطی، خواهان خودش را دارد. مردم چه در شادی باشند و چه در غم و اندوه، چه سرشار از انرژی باشند و چه افسرده، همیشه برای خوردن شیرینی بهانه دارند.

از طرفی اگر به این شغل علاقه داشته باشید به دلیل تنوع شیرینی هایی که می توانید بپزید و دستِ بازی که برای جولان دادن خلاقیتتان در قالب طعم ها و رنگ ها دارید هرگز خسته نمی شوید و چیزی به نام «افسردگی شغلی» را تجربه نخواهید کرد.

از این گذشته می توانید با شرکت کردن در مسابقه های بین المللی و معروف شیرینی پزی، برای خودتان اعتبار کسب کنید و برند ویژه خودتان را بسازید. در آن صورت، این شغل بسیار فراتر از تصورتان پُردرآمد خواهد بود!

  • رستوران داری

غذا خوردن یکی از کارهایی است که ما آن را نه فقط برای زنده ماندن بلکه برای لذت بردن هم انجام می دهیم. به همین دلیل، این حرفه هم یکی از شغل های پردرآمد در ایران و جهان است که هیچ وقت از تب و تاب نمی افتد. در این شغل به جز توانایی پخت غذاهای خوشمزه، مهارت شما در بازاریابی است که می تواند درآمدتان را بسیار بالا ببرد.

  • روانپزشک

در روزگار ما مردم، اهمیت بسیار زیادی به سلامت روانی خودشان می دهند. از طرفی، لیست تمام نشدنی مشکلات، استرس های زندگی در این قرن یا این نقطه از جهان، دلیل های زیادی برای سر زدن به روانپزشک را پیش پای مردم می گذارد.

اگر به این رشته شغلی علاقه دارید و از کمک کردن به مردم لذت می برید می توانید از علاقه تان برای پیشرفت در این شغل کمک بگیرید و با ساخت برند شخصی خودتان در این ماجرا به درآمد بسیار زیادی دست پیدا کنید.

  • کوچ یا مربی شخصی و سازمانی

یکی دیگر از شغل های پردرآمد، مربی شخصی است. هر کس در طول زندگی خودش به یک مربی نیاز دارد. فرقی نمی کند که شما فردی موفق یا شکست خورده هستید، فرقی ندارد که پولدار یا فقیر هستید. در هر صورت، در هر مرحله از زندگی تان به کسی نیاز دارید که با دانش و مهارتی که دارد شما را به سمت یافتن پاسخ سوال هایتان و حل کردن مشکلاتتان هدایت کند.

اگر از کمک و راهنمایی کردن لذت می برید می توانید با گذراندن دوره های تخصصی کوچینگ و گرفتن مدرک تخصصی این رشته به یک مربی متخصص تبدیل شوید. حق مشاوره های شخصی و سازمانی در این شغل بسیار بالا است و می توانیم آن را جزو شغل های پردرآمد ایران و جهان حساب کنیم. اگر عاشق کارتان باشید خیلی زود طعم درآمد بالا را می چشید.

شغل های خانگی

در روزگار ما «داشتن شغل» به معنای صبح به صبح شال و کلاه کردن، بیرون رفتن و عصر به خانه برگشتن نیست. اکنون شغل های زیادی هستند که شما می توانید آنها را در خانه خودتان انجام دهید و به راحتی کسب درآمد کنید. بیایید نگاهی به چند مورد از این شغل های بیندازیم:

  • بسته بندی

در میان مشاغل خانگی که به مهارت یا دانش جدیدی نیاز نداشته باشند، شغل «بسته بندی» یکی از معروف ترین ها است. شرکت های کوچک، بزرگ و تولیدی های زیادی هستند که دوست دارند این بخش از کارشان را برون سپاری کنند.

شما می توانید با مشخص کردن یک سقف کار برای خودتان، درآمد ماهیانه یا هفتگی ثابتی داشته باشید. شاید نتوان این شغل را به چشم یک منبع درآمد اصلی دید. شما می توانید در کنار کار اصلی تان بخشی از زمان شب را به انجام این کار و آماده سازی بسته ها اختصاص دهید. البته اگر به صورت گروهی این کار را انجام دهید می توانید درآمد بیشتری را از آن خود کنید.

  • وبلاگ نویسی

یکی از شغل های پردرآمد خانگی که دردسرهای زیادی ندارد «وبلاگ نویسی» است. شما می توانید با راه اندازی یک وبلاگ در مورد موضوعی که طرفداران زیادی دارد و پوشش دادن بخش هایی که دیگران در آن ضعیف عمل کرده اند مخاطبان خودتان را پیدا کنید. سپس در گام بعدی، می توانید از طریق گذاشتن تبلیغات یا اشتراکی کردن سایتتان به کسب درآمد مشغول شوید.

  • همکاری در فروش

همکاری در فروش، یکی از کارهای پردرآمد خانگی است که می توانید آن را با استفاده از پیج اینستاگرام، کانال تلگرام یا حتی یک سایت، انجام دهید. درآمد این شغل به تعداد مشتریانی که جذب می کنید بستگی دارد. اگر کانال، پیج یا سایتتان پر ترافیک باشد می توانید روی این شغل به عنوان منبع اصلی درآمدتان نگاه کنید. وگرنه بهتر است آن را در حد و اندازه یک کار دوم در نظر بگیرید.

  • ساخت صنایع دستی

هر شهری صنایع دستی خاص خودش را دارد. شما می تواند با ساخت و فروش آنلاین یا حضوری این محصولات برای خودتان کسب درآمد کنید شاید در ابتدا این شغل به عنوان منبع درآمد دومتان باشد اما پس از مدتی کار کردن و شناساندن خودتان به مشتریتان حتی می توانید آن را به منبع درآمد اصلی تان تبدیل کنید.

  • کترینگ

تهیه غذا در منزل البته بعد از گرفتن مجوزهای لازم هم یکی از مشاغل خانگی پردرآمد به شمار می رود. این را هم بگوییم که بهتر است غذاهایی که بوی زیاد و دود فراوان دارند مثل «کباب کوبیده» و… را در منویتان نیاورید. چون به سادگی می توانند باعث آزار همسایگانتان، شکایت و برخورد قانونی شود؛ اما درست کردن انواع غذاهای دیگر، سالادها، کیک و شیرینی و… هنوز می توانند در منوی آشپزخانه خانگی شما جا داشته باشند. بسته به تلاش و مشتریانی که دارید می توانید این شغل را به عنوان منبع درآمد اصلی تان در نظر بگیرید.

  • بافت تابلو فرش

در گذشته و حتی شاید الان در برخی از خانه های روستایی و شهری، بافت فرش های بزرگ کاری معمولی است. با این حال، اگر به دنبال بافت فرش با درآمد بیشتر و زحمت کمتر هستید به شما توصیه می کنیم که بافت تابلو فرش را به عنوان منبع درآمد دومتان آغاز کنید.

  • تایپ کردن

یکی از شغل هایی که می تواند در کنار شغل اصلی تان پول تقریبا خوبی برایتان داشته باشد، تایپ کردن است. افراد زیادی وجود دارند که می خواهند پادکست ها یا متن های دستنویس خود را تایپ شده تحویل بگیرند. شما می توانید با انجام این کار برای آنها کسب درآمد کنید. برای پیدا کردن این موقعیت های شغلی می توانید به سایت هایی مثل «جابینجا» و … سر بزنید.

  • ویراستاری

«مقاله ها»، «متن ها»، «کتاب ها» و محتواهای زیادی هستند که با متن های استاندارد، فرسنگ ها فاصله دارند. شما می توانید با تسلط پیدا کردن بر اصول نگارش فارسی، پروژه های ویراستاری مختلفی را بگیرید و از این راه کسب درآمد کنید. می توانید روی درآمد این کار به عنوان شغل دومتان حساب کنید.

  • فروش محصولات بافتنی

«پلیور»، «بلوز»، «عروسک»، «کیف» یا هر چیزی که فکرش را می کنید را می توان با یک کاموا و میل بافتنی آماده کرد. اگر از کار بافتنی خوشتان می آید و در آن مهارت دارید می توانید با ترکیب کردن علاقه و خلاقیتتان به همراه کشف نیاز مخاطبان، کسب و کاری با درآمد خوب برای خودتان دست و پا کنید.

در آغاز راه، می توانید این کار را به چشم شغل دومتان ببینید، اما بعد از اینکه کارتان رونق گرفت می توانید آن را به عنوان منبع اصلی درآمدتان در نظر بگیرید.

  • ساخت زیورآلات مفتولی

خانم ها و امروزه حتی آقایان به زیورآلات علاقه و نیاز دارند. اگر سرِ کلافِ این ماجرا را بگیریم به دوران غار نشینی اجدادمان برمی گردیم! با این حساب، همه آدم ها در هر دورانی هم که باشند به زیورآلات نیاز خواهند داشت.

خبر خوب اینکه شما می توانید با گذراندن دوره های آموزشی تخصصی یک کارگاه کوچک در خانه خودتان راه اندازی کنید. اگر هم هزینه لازم برای شرکت کردن در دوره های گران قیمت و تهیه ابزارهای کارگاهی را ندارید می توانید با استفاده از ویدیوهای آموزشی رایگانی که در یوتیوب وجود دارند کارتان را با مفتول های مسی و ساخت زیورآلات با آنها آغاز کنید.

درآمد این شغل، بسته به کیفیت کار شما، میزان توانایی تان در بازاریابی و فروش کارتان متفاوت خواهد بود.

شغل های اینترنتی (آنلاین)

با روی کار آمدن اینترنت بین المللی، دست بسیاری از افراد بیکار به شغل هایی رسید که در خوابشان هم آنها را نمی دیدند. شغل های اینترنتی، بسیاری از دردسرهای شغل های حضوری را ندارند، انجامشان راحت تر است و در مقابل، پول بیشتری را هم به دنبال دارند. بیایید نگاهی به چند مورد از آنها بیندازیم. البته توضیح مفصل این موارد را می توانید در بخش ابتدایی همین مقاله، مطالعه کنید:

  1. طراحی سایت و اپلیکیشن
  2. برنامه نویسی
  3. فروشگاه آنلاین
  4. ترید ارز دیجیتال
  5. وبلاگ نویسی
  6. فریلنسری
  7. دیجیتال مارکتینگ
  8. آموزش آنلاین
  9. متخصص سئو
  10. تولید محتوا
  11. مشاور آنلاین در زمینه تخصصی خودتان
  12. کوچ یا مربی شخصی و سازمانی
  13. همکاری در فروش
  14. ادمین شبکه های اجتماعی
  15. ساخت پادکست
  16. و …

شغل های خدماتی

در دنیای کسب درآمد «ارائه خدمات» یکی از روش های همیشه پر طرفدار است. چون همه نمی توانند خودشان به تنهایی همه کارها را انجام دهند. اینجا است که شغل های خدماتی در عوض دریافت پول، این کار را برای دیگران می کنند. در ادامه، فهرستی از این شغل های پردرآمد را برایتان ردیف می کنیم:

  • خدمات تعمیر و سرویس

مثل «تعمیر ماشین»، «تعمیر دوچرخه»، «تعمیر لوازم خانگی»، «سرویس کولر»، «شوفاژ»، «پکیج» و…

  • خدمات نگهداری

مثل «پارکینگ ها» که خدمات نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت از خودروها را انجام می دهند یا مراکزی که خدمات نگهداری از بارها، وسایل و … را بر عهده می گیرند.

  • خدمات حیوانات خانگی

مواردی مثل «شستشو» و «نگهداری از حیوانات خانگی در کوتاه مدت» توسط این شغل انجام می شود.

  • خدمات نظافتی

در این شغل، خدماتی مثل «نظافت خانه»، «پارکینگ»، «بلوک ها»، «محوطه ها» و … ارائه می شوند.

  • رستوران

انواع مختلفی از رستوران ها خدمات ارائه غذا را انجام می دهند.

  • هتل ها و اقامتگاه ها

خدمات اقامتی و رفاهی برای مسافران را ارائه می دهند.

  • خدمات آموزشی

مثل مجموعه هایی که خدمات آموزش «زبان انگلیسی»، «آلمانی» یا مهارت هایی مثل «نقاشی»، «خیاطی»، «آشپزی»، «کارهای فنی» و … را ارائه می دهند.

  • خدمات مشاوره ای

مثل موسسه های کنکور که به دانش آموزان، خدمات کنکوری و انتخاب رشته تحصیلی ارائه می کنند.

  • خدمات پشتیبانی

مثل خدمات «پشتیبانی وردپرس»، «پشتیبانی کسب و کارها»، «پشتیبانی سیستم ها» و … .

  • خدمات حمل و نقل

مثل «تاکسی ها»، «آژانس ها» یا مجموعه هایی که خدمات «اجاره خودرو با راننده و بدون راننده» را ارائه می دهند.

  • و …

شغل‌های پردرآمد در حوزه فناوری اطلاعات

حوزه فناوری اطلاعات به دلیل رشد سریع فناوری و دیجیتالی شدن بیشتر کسب‌وکارها، یکی از پردرآمدترین حوزه‌های فعالیتی در ایران و جهان است. این حوزه شامل شغل‌های متعددی می‌شود که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

1. برنامه‌نویس و توسعه‌دهنده نرم‌افزار

برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار افرادی هستند که مسئول طراحی، کدنویسی، و نگهداری برنامه‌ها و نرم‌افزارهای مختلف هستند. با افزایش تقاضا برای برنامه‌های کاربردی در صنایع مختلف، نیاز به توسعه‌دهندگان نرم‌افزار به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.

برنامه‌نویس و توسعه‌دهنده نرم‌افزار

این افراد از زبان‌های برنامه‌نویسی محبوب مثل جاوا (Java)، پایتون (Python) و جاوا اسکریپت (JavaScript) استفاده می‌کنند تا اپلیکیشن‌ کامپیوتر، تلفن‌ همراه و حتی سیستم‌های تعبیه‌شده را طراحی کنند. توسعه‌دهندگان نرم‌افزار با تجربه و تخصص در زمینه‌هایی مانند توسعه اپلیکیشن‌های موبایل و وب، پردازش ابری و عملیات توسعه (DevOps)، معمولاً حقوق بسیار بالایی دریافت می‌کنند.

2. مدیر شبکه و امنیت اطلاعات

مدیران شبکه و امنیت اطلاعات مسئول طراحی، پیاده‌سازی و مدیریت شبکه‌های سازمانی و تضمین امنیت اطلاعات در برابر تهدیدات سایبری هستند. با افزایش تهدیدات امنیتی، مانند حملات باج‌افزار و فیشینگ، تقاضا برای متخصصان امنیت اطلاعات بسیار بالا رفته است.

مدیر شبکه و امنیت اطلاعات

این مدیران باید به‌طور مستمر شبکه‌ها را برای شناسایی و مقابله با تهدیدات بررسی کنند. همچنین از وظایف دیگر آن‌ها می‌توان به ایجاد سیاست‌ها و پروتکل‌های امنیتی جدید به‌منظور محافظت از داده‌ها و اطلاعات سازمان‌ها اشاره کرد. داشتن مدارک تخصصی مانند گواهینامه حرفه ای امنیت سیستم اطلاعات (CISSP) و مدرک هک اخلاقی (CEH) و همچنین تجربه کاری بالا، شرایط دریافت حقوق‌های بسیار بالا را فراهم می‌کند.

3. متخصص هوش مصنوعی

متخصصان هوش مصنوعی (AI) در حال تغییر صنایع مختلف از طریق طراحی و توسعه سیستم‌های هوشمند هستند. این سیستم‌های جدید می‌توانند وظایف پیچیده را به صورت خودکار انجام دهند. متخصصان از الگوریتم‌های یادگیری ماشین (Machine Learning) و یادگیری عمیق (Deep Learning) استفاده می‌کنند تا مدل‌هایی ایجاد کنند که بتوانند داده‌ها را تحلیل و الگوها را شناسایی کنند.

متخصص هوش مصنوعی

 

کار در حوزه‌هایی مانند بینایی کامپیوتر (Computer Vision)، پردازش زبان طبیعی (Natural Language Processing) و توسعه ربات‌های هوشمند نیازمند مهارت‌های فنی بسیار بالا و تسلط بر زبان‌های برنامه‌نویسی مانند پایتون و آر (R) است. درآمد متخصصان AI در صنایع تکنولوژی پیشرفته به دلیل تقاضای بالا و کمبود نیروی ماهر بسیار بالاست.

مشاغل پردرآمد در حوزه مالی و اقتصادی

حوزه مالی و اقتصادی یکی دیگر از حوزه‌هایی است که همیشه تقاضای زیادی برای متخصصان دارد. این حوزه به دلیل نقش حیاتی‌اش در مدیریت سرمایه‌ و دارایی‌ها، توانسته است مشاغل پردرآمدی را ایجاد کند.

1. مشاور مالی و سرمایه‌گذاری

مشاوران مالی و سرمایه‌گذاری به افراد و شرکت‌ها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه مدیریت دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها اتخاذ کنند. آن‌ها با تحلیل بازارهای مالی، ارائه مشاوره در زمینه چیدمان سبد دارایی‌ها و ارزیابی ریسک، به مشتریان خود کمک می‌کنند تا بازده سرمایه‌گذاری خود را به حداکثر برسانند.

مشاور مالی و سرمایه‌گذاری

این مشاوران معمولاً با شرکت‌های بزرگ مالی یا به صورت مستقل کار می‌کنند و به دلیل تجربه و تخصص خود، می‌توانند درآمدهای بسیار بالایی کسب کنند. داشتن مدارک حرفه‌ای مانند گواهی تحلیل‌گر مالی ماهر (CFA) یا مشاور مالی معتبر (CFP) برای ورود به این حرفه بسیار مهم است.

2. تحلیلگر داده‌های مالی

تحلیلگران داده‌های مالی با استفاده از تکنیک‌های مختلف تحلیلی و ابزارهای پیشرفته، داده‌های مالی را بررسی و تحلیل می‌کنند. این کار به‌منظور شناسایی تا الگوها و روندها انجام شده و به سازمان‌ها در تصمیم‌گیری‌های مالی کمک کنند.

تحلیلگر داده‌های مالی

این تحلیلگران معمولاً با نرم‌افزارهای تحلیل داده مانند Excel ، SQL و کار می‌کنند.توجه داشته باشید که توانایی‌های قوی در مدل‌سازی مالی و تحلیل دقیق در این شغل بسیار مهم است. در بازارهای مالی پیچیده و متغیر، تحلیلگران داده‌ با پیش‌بینی و تحلیل دقیق، می‌توانند درآمدهای بسیار بالایی کسب کنند.

3. مدیر بانک

مدیران بانک‌ها مسئولیت نظارت و مدیریت فعالیت‌های روزمره بانک‌ها و موسسات مالی را بر عهده دارند. آن‌ها به طور کلی مسئولیت مدیریت کارکنان، تضمین ارائه خدمات باکیفیت به مشتریان، نظارت بر عملیات مالی و توسعه استراتژی‌های بلندمدت برای رشد و سودآوری بانک را بر عهده دارند.

مدیر بانک

مدیران بانک‌ باید دانش عمیقی از قوانین مالی، مدیریت ریسک، و بازارهای مالی داشته باشند. این دانش معمولاً با تجربه کاری قابل‌توجه در حوزه بانکداری و امور مالی به دست می‌آید. مدیران بانک‌های بزرگ و موفق معمولاً از حقوق و مزایای بسیار بالایی برخوردار هستند.

حوزه‌های پردرآمد دیگر

علاوه بر حوزه‌های نام‌برده شده، برخی دیگر از زمینه‌های کاری دیگر نیز در ایران از درآمد بالایی برخوردارند. در ادامه به بررسی برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

1. پزشکان و دندان‌پزشکان

پزشکی و دندان‌پزشکی از جمله پردرآمدترین حرفه‌ها در جهان هستند. پزشکان عمومی و تخصصی مسئول تشخیص و درمان بیماری‌ها و همچنین ارائه مشاوره به مراجعه‌کنندگان هستند. دندان‌پزشکان نیز در زمینه تشخیص و درمان مشکلات دندان‌ها و دهان تخصص دارند.

پزشک و دندان‌پزشک

این حرفه‌ها نیازمند سال‌ها تحصیل و آموزش تخصصی است. اما پس از اتمام تحصیلات و کسب تجربه، پزشکان و دندان‌پزشکان می‌توانند درآمدهای بسیار بالایی داشته باشند. مبلغ درآمد آن‌ها بسته به محل کار، تخصص و میزان تجربه متغیر است.

2. وکلا و مشاوران حقوقی

وکلا و مشاوران حقوقی اشخاصی هستند که به افراد، شرکت‌ها و سازمان‌ها در زمینه مسائل حقوقی و قانونی مشاوره می‌دهند و از آن‌ها در دادگاه‌ دفاع می‌کنند.

وکلا و مشاوران حقوقی

این حرفه نیازمند تحصیلات عالی در رشته حقوق و کسب تجربه در حوزه‌های مختلف حقوقی است. وکلا می‌توانند در زمینه‌های مختلفی از جمله حقوق تجارت، حقوق خانواده، حقوق بین‌الملل و غیره تخصص داشته باشند. وکلای با تجربه و موفق که در پرونده‌های بزرگ و پیچیده فعالیت می‌کنند، می‌توانند درآمدهای بسیار بالایی داشته باشند.

3. مهندسان نفت و گاز

مهندسان نفت و گاز در زمینه استخراج، تولید و فرآوری نفت و گاز طبیعی کار می‌کنند. آن‌ها مسئول طراحی و مدیریت پروژه‌های استخراجی هستند که شامل حفاری، انتقال و پالایش نفت و گاز می‌شود. این حرفه نیازمند دانش فنی بالا در زمینه مهندسی، زمین‌شناسی و شیمی است و معمولاً در محیط‌های چالش‌برانگیزی مانند سکوهای دریایی یا مناطق دورافتاده انجام می‌شود.

مهندسان نفت و گاز

مهندسان نفت و گاز به دلیل اهمیت بالای نفت و گاز در اقتصاد جهانی و پیچیدگی پروژه‌های مربوط به آن، از حقوق بسیار بالایی برخوردار هستند.

مسیرهای آموزشی و مهارتی

با توجه به سرعت تغییرات در صنایع مختلف، انتخاب مسیر آموزشی مناسب که شامل یادگیری مهارت‌های جدید و انطباق با تکنولوژی‌های به‌روز باشد، اهمیت زیادی دارد. در حوزه‌های مانند فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، شرکت در دوره‌های تخصصی و پیشرفته مانند دوره‌های بوت کمپ کدنویسی یا دوره‌های تخصصی یادگیری ماشین می‌تواند بسیار مؤثر باشد. همچنین، در حوزه مالی، یادگیری ابزارهای جدید تحلیل داده و مدل‌سازی مالی می‌تواند پیشرفت مسیر شغلی را بهبود بخشد.

تحصیلات و مدارک مورد نیاز

در شغل‌های پردرآمد، مدارک تحصیلی معتبر و تخصصی هنوز هم ارزش بالایی دارند. اما اهمیت تجربه عملی و گواهینامه‌های حرفه‌ای نیز به شدت افزایش یافته است. برای مثال، در حوزه امنیت سایبری، داشتن مدارکی مانند CISSP یا CEH ضروری است. در هوش مصنوعی، گواهینامه‌های مرتبط با یادگیری ماشین از دانشگاه‌های معتبر یا پلتفرم‌های آنلاین مانند Coursera و edX می‌توانند ارزشمند باشند. این مدارک نشان‌دهنده تسلط شما به تکنولوژی‌های به‌روز و تخصص در حوزه‌های خاص هستند.

مهارت‌های ضروری برای شغل‌های پردرآمد

برای موفقیت در شغل‌های پردرآمد، ترکیبی از مهارت‌های فنی و اجتماعی-شخصیتی نیاز است. در حوزه فناوری اطلاعات، مهارت‌های برنامه‌نویسی در زبان‌های پرتقاضا مانند Python، Go، و Rust به شدت مورد نیاز است. همچنین، آشنایی با اصول امنیت سایبری و توانایی پیاده‌سازی سیستم‌های مقاوم در برابر حملات سایبری بسیار مهم است. در حوزه مالی، توانایی تحلیل داده‌های بزرگ و استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته برای مدل‌سازی مالی به یکی از الزامات تبدیل شده است. مهارت‌های شخصیتی مانند مدیریت پروژه‌های پیچیده، توانایی کار تیمی و رهبری نیز نقش حیاتی در موفقیت دارند.

دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های مرتبط

دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها نقش مهمی در به‌روز نگه‌داشتن دانش و مهارت‌ها دارند. پلتفرم‌های آنلاین معتبر مانند یودمی (Udemy)، کورسرا (Coursera) و لینکدین لرنینگ (LinkedIn Learning) ،دوره‌هایی ارائه می‌دهند که شامل جدیدترین مباحث در حوزه‌های مختلف هستند. این دوره‌های تخصصی شامل یادگیری ماشین، تحلیل داده و امنیت اطلاعات هستند.

تحصیلات و دوره آموزشی

این دوره‌ها به شما کمک کنند تا با آخرین تکنولوژی‌ها و روش‌ها آشنا شوید. همچنین، شرکت در کارگاه‌های عملی و دوره‌های حضوری که توسط شرکت‌های بزرگ مانند گوگل (Google) و آمازون (Amazon) و برگزار می‌شوند، می‌تواند فرصت مناسبی برای به‌روزرسانی مهارت‌ها و ایجاد شبکه‌های حرفه‌ای باشد.

نکات کلیدی برای موفقیت در شغل‌های پردرآمد

برای موفقیت در هر شغلی، نیاز به رعایت برخی نکات کلیدی و استراتژی‌های خاص است. در ادامه به برخی از این نکات اشاره خواهیم کرد.

شبکه‌سازی و ارتباطات

شبکه‌سازی و ایجاد ارتباطات حرفه‌ای با سایر افراد در صنعت مورد نظر، یکی از عوامل مهم در موفقیت شغلی است. این ارتباطات می‌توانند به شما در پیدا کردن فرصت‌های شغلی جدید، مشاوره و راهنمایی‌ حرفه‌ای و حتی ایجاد همکاری‌ کمک کنند.حضور فعال در کنفرانس‌ها، شرکت در انجمن‌های حرفه‌ای و استفاده از پلتفرم‌هایی مانند لینکدین (LinkedIn) می‌تواند فرصت‌های شغلی بیشتری را برای شما ایجاد کند.

به‌روزرسانی مهارت‌ها و دانش

یکی از عوامل موفقیت در شغل‌های پردرآمد، به‌روز رسانی مداوم مهارت‌ها و دانش است. با توجه به تغییرات سریع در فناوری و نیازهای بازار کار، لازم است تا افراد به‌طور مداوم در حال یادگیری و ارتقاء مهارت‌های خود باشند. این کار می‌تواند از طریق شرکت در دوره‌های آموزشی، مطالعه مقالات و کتب جدید و یا همکاری با دیگر متخصصان صورت گیرد.

استفاده از فرصت‌های شغلی و کارآموزی

استفاده از فرصت‌های شغلی و کارآموزی یکی از راه‌های مهم برای کسب تجربه و ورود به بازار کار است. این فرصت‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا با محیط کاری آشنا شوید، مهارت‌های عملی کسب کنید و حتی فرصت‌های شغلی را پیدا کنید. همچنین، کارآموزی در شرکت‌های معتبر می‌تواند رزومه شما را تقویت کند و به شما در پیدا کردن شغل‌های پردرآمد کمک کند.

تخصص‌گرایی و تنوع در مهارت‌ها

با تمرکز روی تخصص‌های خاص و همزمان گسترش دامنه مهارت‌ها در حوزه‌های مکمل، می‌توانید ارزش خود را در بازار کار افزایش دهید. به‌عنوان مثال، ترکیب مهارت‌های برنامه‌نویسی با دانش عمیق در امنیت سایبری یا تحلیل داده می‌تواند شما را از رقبا متمایز کند.

فرصت ها تمام نمی شوند؛ چشم ها را بشویید

روش های کسب درآمد بالا فقط به همین تعداد محدود نمی شوند. هر روز که می گذرد جهان شکل جدیدتری به خود می گیرد و در کنار نیازهای جدید ایجاد شده، تقاضاهای جدیدتری هم پا به عرصه می گذارند.

این یعنی همیشه راهی تازه برای درآمدزایی وجود خواهد داشت. برای آنکه بتوانید از فرصت هایی که در اطرافتان وجود دارند نهایت استفاده را ببرید باید با تغییرات همراستا شوید و به جای گارد گرفتن در مقابل چیزهای جدید یا محدود کردن آنها به فکر بهترین استفاده ای که می توانید از آنها بکنید باشید.

این روش، سبک فکری افراد بسیار ثروتمند است. کسانی که به قول قدیمی ها از آب هم کره می گیرند!